Ikuisuusprojektit

Löytyykö sinulta ikuisuusprojekti tai useampia? onko ne aina tietyn tyyppisiä projekteja? vai saatko aina kaiken aloittaman suht kerralla valmiiksi?


Minulla ainakin on useampikin ikuisuusprojekti aina menossa ja nimenomaan käsitöihin liittyen. 

Aina välillä iskee inspiraatio, jolloin älyttömällä tarmolla jatkaa hetken aikaa työtä ja sitten se aina tyssää erinlaisista syistä. Tällä hetkellä minulla on kesken ponchon teko, joka on tulossa itselle. Siinä on iskenyt seinä vastaan kun lanka ei riittänyt ja pitäisi löytää sopivaa lankaa millä jatkaa työtä. Kyseiset langat olen ostanut kauan aikaa sitten kun olen jossain niihin iskenyt silmäni, lankaa en ole enään löytänyt mistään. Eikä taida olla etikettiäkään enään tallessa. Toinen keskeneräinen työni on yksi kanavatyö, tässäkään ei ole kyse siitä etten tykkäisi tehdä sitä. Jotenkin vain aina tulee uusia projekteja jotka sivuuttaa sen. 

Olen kuitenkin löytänyt yhdistävän tekijän minun ikuisuusprojekteilleni. Se on se että ne on aina itselle tulevia töitä. Kai sitä jotenkin ajattelee että kun se tulee "vain" itselle niin ei sillä ole niin kiire, sitten sitä huomaa työn seisseen jo hyvän aikaa. Mutta tähän mennessä kaikki ikuisuusprojektitkin ovat valmistuneet aina joskus!


Kuulisin mielelläni olenko yksin näiden ikuisuusprojektien kanssa, vai löytyykö kohtalotovereita? ja oletteko löytäneet tälle ilmiölle jotain syytä?

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.