Mitä kuuluu nyt?

Mitä kuuluu nyt?

Paljon on jälleen tapahtunut, somea seuraavat ovat jotenkin kärryillä mutta ajattelin tänne vähän raapustella missä mennään!


Vuoden vaihteesta jäin täysipäiväiseksi yrittäjäksi, jotta saan annettua tälle yritykselle enemmän. Työtilan hommaaminen oli ensimmäinen asia, koska meillä alkoi kotona käydä ahtaaksi. Samalla sitten mietin, kun olin ajatellut ensin että ei myymälää vielä, mutta miksi ei! Joka tapauksessa asiakkaita tulisi tuomaan töitä tai noutamaan tilausta jne. samalla vaivalla se myymälä tässä pyörii. Sitten kun päästiin toteutus vaiheeseen niin nyt tuntuukin että on aika vauhdillakin saanut asioita eteenpäin! Työtila on käytössä, varsinainen myymälä ei ole vielä auki, mutta asiakkaita käy kuitenkin mukavasti jo tutustumassa tuotteisiin. 

Ensimmäinen lehtimainoskin ilmestyi, kun sen laitoin tulille ja näin luonnoksen, rakastuin heti! Oli jälleen osattu tehdä niin minun näköistä! Sitten tulikin jo ensimmäiset langat myyntiin! WAU! vielä olisi tarkoitus tulla lisääkin. Yhteydenottoja on myös tullut mukavasti vaikka mihin liittyen. Mutta yhteistöitäkin olen saanut jo sovittua muutamien kanssa. Eli tulossa myyntiin myös muiden valmistajien tuotteita! 

Lähiaikoina tulossa siis muiden valmistajien tuotteita, lisää lankoja, käsityötarvikkeita. Sekä melkein mitä odotan eniten, kangaspuut on tulossa mulle tänne työtilaan! Eli jatkossa saatatte nähdä minut täällä paukuttelemassakin! Tässä töiden lomassa edistyy myös myymälä, pikkuhiljaa omaa tahtia. En ole vielä saanut tarkkaa päivämäärää virallisille avajaisille, mutta kerron kyllä heti kun on sen aika!

Tällähetkellä siis kaiken tämän "taustatyön" eli verkkokaupan pyörittämisen ja muun koneella tehtävien lisäksi, teen tuotteita itsekkin myyntiin, mattoja tilauksiin jo tehnytkin, mutta nyt vielä paremmin pääsen myös mattoihin käsiksi kun saan omat puut tänne. Edelleen löytyy siis valmiita tuotteita, mutta myös tilauksesta onnistuu. Näiden lisäksi myös ompelen tuotteita myyntiin sekä kaikenlaisia ompeluprojekteja mitä asiakkailta tulee, esimerkiksi korjausompeluita.

Hienoa oli myös, kun koillissanomista soitettiin lehtijutun merkeissä. Eikä se ollut mikään pikkujuttu, niin minulle yrittäjänä kuin lopputulos lehdessä... 

On myös mainittava, että on ihana kun on niin moni paikallinenkin innoissaan ja olen saanut todella hyvän vastaanoton!

Tästä on todella mukava jatkaa eteenpäin!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.