Vuosi täyteen yrityksen kanssa

Vuosi täyteen yrityksen kanssa

Aika lailla näinä päivinä tulee yritykselleni vuosi täyteen. Kuten olen aijemmin maininnut olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo useamman vuoden mutta tämä on alusta asti minun käsialaa, tämä yritys. Tämä herättää niin paljon ajatuksia ja tunteita, että on hankala saada näitä järkevään muotoon.


Ensiksi jos palataan siihen ihan aloittamisen tiimoille, en osannut kuvitella että jo vuoden päästä aloittamisesta minulla olisi myös kivijalkaliike, alkuun tarkoitukseni oli tosiaan lähtä vain verkkokaupalla liikkeelle. Ja on myös muita asioita mitä ei tullut silloin ajatelleeksikaan tekevänsä ja kas kummaa. Mutta ei sillä nautin kyllä kokoajan, ja ihana huomata kuinka tämä kehittyy tässä matkassa mukana. Ihaninta on myös huomata, että itsellä on into säilynyt ja palo tähän tekemiseen vielä vuodenkin jälkeen.


Kivijalkaliikkeen avajaiset. Muutamista syistä jouduin sitä hieman lykkäämään, kunnes vain päätin että nyt sen teen. Valmistelut ja viimeistelyt oli oma tohinansa ja jännitys siinä samassa kasvoi. On tässä käynyt hyvin asiakkaita jo ennen avajaisiakin ja heiltä on tullut lämmin vastaanotto tällaiselle yritykselle. Se tietysti rauhoitti, mutta silti avajaiset jännitti. Sanoinkin ennen avaamista, että en edes muista koska viimeksi olen jännittänyt tällätavoin. Ovet kun avasin ja heti asiakkaita tuli sisään, jännityskin unohtui siinä samassa. Päivä oli vilkas, ja edelleen positiivista palautetta huokui asiakkailta. Päivä oli kaikinpuolin onnistunut.


Olen huomannut, että itselleni on tässä asiakaspalvelutöitä tehdessä muodostunut hirmu tärkeäksi ja saan itse siitä tosi paljon, kun olen palvellut asiakkaan hyvin ja hän lähtee tyytyväisenä. Aina tietysti näin ei ole, mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin. Ja mieletöntä on se että kun rakastaa käsitöitä ja saa näiden kautta palveltua asiakasta niin se on tuplasti hyvämieli. Sitä tunnetta en pysty kuvailla kun asiakas ostaa esimerkiksi omatekemäni maton, tai hänelle tilauksesta valmistettu matto ja nään hänestä sen ilon ja onnellisuuden. Se on ihan mieletöntä.


Olen niin kiitollinen että saan toteuttaa itseäni tämän yrityksen kautta ja siitä on asiakkaatkin mielissään. Suurin kiitos tästä kaikesta kuuluu lähipiirilleni, ilman heitä en olisi tässä tilanteessa nyt. Heiltä kaikki se kannustus, tuki ja apu on korvaamatonta. Perjantaina illalla avajaisten jälkeen ihan syystäkin korkkasin skumpan, nautin siitä ja pohdiskelin sekä tunteilin tätä kaikkea.


Jatkossakin tulette saamaan vastaanne kaupalla aurinkoisen sekä palvelualttiin kauppiaan!Ihanaa alkanutta kevättä kaikille


Toivottelee

Kauppias Satu

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.