Kesän suunnitelmat 2022

Kesän suunnitelmat 2022

Myymälän kanssa, sitä kehittäessä ja laittaessa. Kauppaa tehdessä sekä tietysti tilaustöitä. Kevät on hurahtanut aika nopsaa. Mielestäni yhden viikonlopun aikana hurahti myös kesä päälle. Aika täysipäiväisenä yrittäjänä on ollut todella antoisaa, mutta myös oppii kokoajan paljon uutta. Ihaninta on kuitenkin tyytyväiset asiakkaat <3

Kesä tuo tullessaan myös paljon kaikenlaista ohjelmaa sekä toimintaa niin töissä kuin kotona, varsinaista lomaa en ehdi pitämään ainakaan nyt kesän aikana. Siitä huolimatta aijon ottaa kaiken irti kesästä! Yrityksen kanssa olen myymässä tuotteita kaupan lisäksi monissa tapahtumissa ympäri suomea. Näiden osalta erityisesti odotan kovasti loppukesää, se on mieleisintäni puuhaa myyntityöstä. Myös uudet yhteistyöt sekä uudet tuotteet myymälässä kutkuttelevat.

Mutta kun kesä ei kuitenkaan voi olla pelkkää työtä niin tässä myös vähän ajatuksiani mitä muuta työhön liittymätöntä. Kirjojenluku monestakin syystä on ollut aina hieman raskasta minulle, kuitenkin tykkään siitä. Olen päättänyt että yhden kirjan haluan lukea kokonaan kesän aikana. Muuten jokavuotisia kesätekemisiä minulla on ollut ja on myös tänä kesänä: Mattojen pesua, uintia, jäätelönsyöntiä, pyörälenkkejä, erinlaisia ulkourheilulajeja, marjastusta sekä sienestystä. Tykkään myös paljon liikkua luonnossa, joten tänä kesänä voisin tutustua paremmin myös paikallisiin ulkoilureitteihin. Paljastettakoon tässä vaiheessa, että vaikka olen kuusamossa vuosia käynyt ja nyt jo tovin asunut, en ole käynyt kiertämässä edes pikkukarhunkierrosta. Joten vaihtoehtoja pienelle vaellukselle ja makkaranpaistolle on! Näistä varmasti tulette näkemään somessa lisää sisältöä!

Onko sinulla jotain kesän pakollisia juttuja mitä on vain saatava tehdä? Entä onko jotain uusia juttuja mitä haluat kokeilla tai missä haastaa itsesi?

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.