Meistä

Harrastuksesta palkkatyöksi?

Kirjavasti käsillä Oy syntyi juuri tuosta ajatuksesta. Olen tehnyt käsitöitä hyvän tovin, monet tekniikat ja työvälineet ovat hallussa, toki löytyy vielä sellaisiakin mitä en osaa ja haluan ehdottomasti joskus vielä ainakin kokeilla! Blogin puolella olen kertonut enemmän näistä, tällä hetkellä suurin osa ajasta menee mattopuiden-, ompelukoneen-, tietokoneen takana sekä tietysti asiakkaita palvellessa. Kotona lähes joka ilta heiluu puikot tai virkkuukoukku.


Tarjoamme tuotteiden valmistajille myyntipaikan, ilman ylläpitohuolia. Valmistaja voi keskittyä vain tekemiseen. 

Suurinosa tuotteista ovat uniikkeja ja osa valmistetaan tilauksesta. Haluamme osaltamme tuoda esille suomalaisen käsityön sekä pienyrittäjyyden ja näiden tukemista.


Tarjoamme asiakkaillemme Suomessa käsinvalmistettuja, laadukkaita sekä uniikkeja tuotteita.

Haluamme tarjota tuttuja tuotteita meidän designilla ja mahdollisesti jotain ihan uusia tuttavuuksia!


Meitä myös kiinnostaa ympäristöystävällisyys, kierrätys ja kestävyys. Tämä on huomioitu tuotteissamme, esimerkiksi matot ovat valmistettu kierrätyspuuvillasta, kestävät elämää sekä pesua. Valikoimasta löytyy myös muita kierrätetyistä materiaalista tehtyjä tuotteita. 



Meille valmistajaksi?

Kaikenlaiset käsinvalmistetut tuotteet kiinostavat! 

Me hoidamme markkinoinnin, varastoinnin, lähetykset, tuotekuvaukset jne. puolestasi. 

Sinun tarvitsee vain valmistaa! Yhteistyötä tietenkin tehdään ja pääset vaikuttamaan haluamasi verran mm.tuotekuvauksiin.

Teet sitten harrastuksena tai sivutyönä, ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää mahdollisuuksista ja ideoista!