Meistä

Tervetuloa Kirjavasti käsillä kauppaan – ainutlaatuisten, käsintehtyjen aarteiden keskukseen kuusamossa. Olemme ylpeitä saadessamme poimia monipuolisen tuotekokoelman, joka esittelee suomalaisen käsityön runsasta kuvakudosta.  

Tutustu käsinkudottujen räsymattojemme lämpöön ja viehätykseen, poppanojen monimutkaiseen kauneuteen, paikallisesti valmistettujen villasukkien viihtyisyyteen sekä suomalaisen muotoilun olemusta heijastavien makrameetosten ja korujen taiteellisuuteen. Uppoudu käsin kaadettujen kynttilöiden luomaan tunnelmaan, joista jokainen kertoo tarinan perinteistä ja innovaatioista.

Monet tuotteistamme on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, mikä heijastaa sitoutumistamme ympäristötietoisuuteen. Uskomme tarjoavamme paitsi kauniita esineitä myös merkityksellisen yhteyden Maahan.

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme sekä käyttövalmiita tuotteita että räätälöityjä luomuksia, jotka on räätälöity yksilöllisten mieltymystesi mukaan. Ammattitaitoiset käsityöläisemme elävät näkemyksesi ja varmistavat, että jokainen kappale heijastaa omaa tyyliäsi.

Oman luomuksemme lisäksi Kirjavasti Käsillä tukee ylpeänä paikallisia yrityksiä. Hyllyjämme koristavat erilaisten pienyritysten sekä pienyrittäjien tuotteet, jotka on hankittu pääasiassa paikallisilta valmistajilta. Kun teet ostoksia meillä, et vain omaksu suomalaista käsityötä, vaan myötävaikutat myös yhteisömme pienyritysten kasvuun.

Pienyrityksenä Kirjavasti käsillä on osoitus yrittäjämme intohimosta ja omistautumisesta. Ompelupalvelumme ojentaa auttavan kätesi tarjoten muutoksia ja korjauksia, jotka tuovat uutta elämää rakkaille vaatteillesi.

Tervetuloa Kirjavasti Käsillä kauppaan, jossa jokainen tuote kertoo tarinan ja jokainen ostos tukee käsityöläisyhteisöä. Liity kanssamme juhlimaan suomalaisen käsityötaidon ja kestävän kehityksen henkeä.


Harrastuksesta palkkatyöksi?

Kirjavasti käsillä Oy syntyi juuri tuosta ajatuksesta. Olen tehnyt käsitöitä hyvän tovin, monet tekniikat ja työvälineet ovat hallussa, toki löytyy vielä sellaisiakin mitä en osaa ja haluan ehdottomasti joskus vielä ainakin kokeilla! Blogin puolella olen kertonut enemmän näistä, tällä hetkellä suurin osa ajasta menee mattopuiden-, ompelukoneen-, tietokoneen takana sekä tietysti asiakkaita palvellessa. Kotona lähes joka ilta heiluu puikot tai virkkuukoukku.


Meille valmistajaksi?

Tarjoamme tuotteiden valmistajille myyntipaikan, ilman ylläpitohuolia. Valmistaja voi keskittyä vain tekemiseen. 

Kaikenlaiset käsinvalmistetut tuotteet kiinostavat! 

Me hoidamme markkinoinnin, varastoinnin, lähetykset, tuotekuvaukset jne. puolestasi. 

Sinun tarvitsee vain valmistaa! Yhteistyötä tietenkin tehdään ja pääset vaikuttamaan haluamasi verran mm.tuotekuvauksiin.

Teet sitten harrastuksena tai sivutyönä, ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää mahdollisuuksista ja ideoista!