Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 25.3.2021 alkaen.


Yleistä

Kirjavasti käsillä on Kirjavasti käsillä Oy ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Kirjavasti käsillä Oy. Y-tunnus: 3195534-4, 93600 Kuusamo. Kirjavasti käsillä Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. 


Ennen tilauksen tekoa, tutustuthan huolellisesti näihin toimitusehtoihin.


Huomioithan, että tuotteet valmistetaan käsityönä, joten ovat usein uniikkikappaleita. Tästä johtuen pieniä eroavaisuuksia valmiissa tuotteessa ja verkkokaupan kuvissa saattaa olla. Tuotekuvissa värisävyt voivat näyttää erinlaisilta eri näyttölaitteella, joten värit tuotekuvissa ovat viitteellisiä.


Verkkokauppa myy tuotteita vain Suomeen.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24%.

Tilaajan sekä maksajan tulee olla 18 vuotta. 

Tilaamisen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Voit maksaa ostokset verkkopankkimaksuna, korttimaksuna tai lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank.


Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Kirjavasti käsillä Oy:n verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Kirjavasti käsillä Oy:n verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on Postin, Matkahuollon sekä DB Shenkerin kuljetuspalvelut.


Matot postitamme omina lähetyksinään Postin tai Matkahuollon kautta. Muut tuotteet lähetetään painosta ja koosta riippuen sopivassa paketissa. Kun paketti on saatettu matkaan, lähetämme asiakkaalle lähetystunnuksen, jolla voi helposti seurata paketin kulkua. 


Yli 100€ tilauksiin toimituskulut 0€.

Muut toimituskulut alkaen 4,50 €.

Kotiinkuljetukset 10 €.


Väärien tietojen tai noutamattoman paketin vuoksi kauppiaalle palautuneesta lähetyksestä veloitamme palautuksesta 5,90€ ja uudelleenlähetyksestä 5,90€ 


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Pidätämme oikeuden päättää itse pakkaustavasta. 


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-5  arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Tilaustuotteilla toimitusaika on pidempi.  Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Vaihdosta tai palautuksesta on aina sovittava myyjän kanssa (satu@kirjavastikasilla.com). Myyjä antaa tämän jälkeen sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet.

Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneet kustannukset hyvitetään asiakkaalle, mikäli tuote/toimitus on ollut virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen. 

Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. jos alkuperäisen tilauksen tuotteista palautetaan vain osa, alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä. Jos koko tilaus palautetaan, palautetaan myös alkuperäiset toimituskulut.

Ilmoitus vaihdosta/palautuksesta, virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, ota yhteyttä välittömästi kuljetuspalveluun sekä myyjään.


Lunastamattomat paketit ja lähetykset

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus!

Jos pakettia ei noudeta määräaikaan mennessä noutopisteestä ja se palautetaan lähettäjälle, perimme asiakkaalta hyvityksen aiheutuneista kuluista.


Force Majeure

Kirjavasti käsillä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä eikä viivästyneen toimituksen auheuttamista välillisistä haitoista.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Yhteydenotto lomakkeen kautta tai:

Satu@kirjavastikasilla.com

0505517449