Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

Lorupussi
Lorupussi

Lorupussi

21,90 €
sis. 24 % ALV
Lorupussi tuo entisajan loruleikit nykypäivään. Pupunkorvallisessa lorupussissa on 8 loruleikkikorttia. Lorupussin lorut ovat perinteisiä kansanloruja.
Saatavuus 3 kpl

Lorupussi sisältää 8 laminoitua lorukorttia ja leikkiohjeet. Lorut ovat perinteisiä kansanloruja, joita voi lorutella yhdessä niin vauvan, taaperon kuin leikki-ikäisenkin kanssa. Lorupussi on mukava lahja esimerkiksi tuoreelle äidille ja/tai isälle vauvan syntyessä, nimenantopäivänä, vauvakutsuilla, synttärilahjaksi tai vaikkapa lasten kanssa työskentelevälle.Lorut ja loruttelu rikastuttavat kieltä ja kehittävät puheen ymmärtämisen taitoa. Loruttelu on lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta, yhteistä kiireetöntä aikaa. Myös lapsen kehon tuntemus ja hahmottaminen kehittyy lorutellessa. Mukavia lorutteluhetkiä!

Lorupussin koko on noin 26 cm x 26 cm (+korvat). Lorupussin kankaat ovat 100% puuvillaa. Pesu 40 asteessa.

Kortit ovat laminoituja (koko A6 eli perinteisen postikortin kokoisia) ja ne voidaan pyyhkiä kostealla liinalla.

Huom! Laminoidut lorukortit eivät sovellu lasten leikkeihin vaan ovat tarkoitettuja loruteltaviksi yhdessä aikuisen kanssa. Kaikissa lorupusseissa on samat lorut, mutta korttien väri voi hieman vaihdella.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.