Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

 Mintut -korvikset
 Mintut -korvikset

Mintut -korvikset

20,00 €
sis. 24 % ALV
Olitpa pukeutumassa erityiseen tilaisuuteen tai lisäämässä eleganssia jokapäiväiseen lookiisi, korvakorumme täydentävät vaivattomasti mitä tahansa tyyliä.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Korun korkeus 5cm, leveys leveimmästä kohtaa 3cm.


-Nikkelitön: Ihanteellinen niille, joilla on herkkä iho.

-Pienierätuotanto: Rajoitettu erä ainutlaatuista kosketusta varten.Monipuolinen 

-eleganssi: Täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin, arkisesta muodolliseen.


Korosta tyyliäsi eksklusiivisilla käsintehtyillä korvakoruillamme, jotka ovat todellinen osoitus ammattitaitoisen pienieräkäsityöläisemme taidosta ja luovuudesta. Intohimolla ja tarkkuudella valmistettu kappale on ainutlaatuinen mestariteos, jossa yksinkertaisuus yhdistyy saumattomasti henkeäsalpaavaan eleganssiin.

Korvakorumme on huolellisesti muotoiltu hienoimmista materiaaleista, kuten polyreemimassasta ja kirurgin teräksestä. Tämä ei ainoastaan takaa poikkeuksellista kestävyyttä ja laatua, vaan myös tekee koruistamme nikkelivapaita, mikä sopii herkälle iholle ja mukavuuteen sitoutuneille.

Lahjakkaan yrittäjämme suunnittelema ja luoma jokainen korvakorupari kertoo tarinan omistautumisesta ja taiteellisuudesta. Pienerätuotannon kauneuden omaksuessa jokainen koru saa yksilöllistä huomiota, jolloin syntyy koruja, jotka erottuvat ainutlaatuisella viehätysvoimallaan ja luonteeltaan.

Vaikka korut voivat olla suunnittelultaan yksinkertaisia, ne ovat vaikutukseltaan kiistatta näyttäviä. Huolellinen materiaalivalinta yhdistettynä huomiota yksityiskohtiin tekee jokaisesta kappaleesta puettavan taideteoksen. Olitpa pukeutumassa erityiseen tilaisuuteen tai lisäämässä eleganssia jokapäiväiseen lookiisi, korvakorumme täydentävät vaivattomasti mitä tahansa tyyliä.

Valitsemalla käsintehdyt korumme et ole vain hankkimassa kaunista asustetta; tuet käsityötaitoa ja pienyrittäjän visiota. Jokainen korvakorupari heijastaa sitoutumista ainutlaatuisuuteen, mikä varmistaa, että erotut joukosta korulla, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä.

Tuote sisältää pieniä osia. Katso ettei lapsesi saa tuotetta.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.