Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

Huovutettu keittiösomiste
Huovutettu keittiösomiste
Huovutettu keittiösomiste
Huovutettu keittiösomiste
Huovutettu keittiösomiste
Huovutettu keittiösomiste
Huovutettu keittiösomiste

Huovutettu keittiösomiste

18,00 €
sis. 24 % ALV
Korosta keittotilaasi huovutetuilla keittiösomisteillamme –laadukasta käsityötä keittiöön, joka on sekä toimiva että muodikas. Valitse käsintehty, valitse tyyli
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Koko n. 20x23cm

Esittelyssä käsintehdyt huovutetut keittiösomisteet – täydellinen sekoitus toimivuutta ja tyyliä keittiöösi! 

Nämä paikallisesti rakkaudella valmistetut somisteet on virkattu 100 % villasta, mikä takaa erinomaisen lämmönkestävyyden ja kestävyyden. 


Ominaisuudet: Paikallinen käsityö: Tue paikallisia käsityöläisiä jokaisella ostoksella tuoden lämpöä ja aitoutta keittiöösi. 

Ensiluokkainen materiaali: Valmistettu 100 % villasta, somisteissamme on luonnonkuidut, jotka eivät ole vain ympäristöystävällisiä, vaan tarjoavat myös erinomaisen lämmönkestävyyden. 

Kauniit luonnolliset sävyt: korosta keittiösi estetiikkaa kattilatelineillämme, joita on saatavana kauniissa luonnollisissa sävyissä. Maanläheisistä sävyistä hienovaraisiin neutraaleihin nämä värit täydentävät vaivattomasti mitä tahansa keittiön sisustusta. 

Helppohoitoinen: Pidä ne puhtaina vesipesulla miedolla pesuaineella. Paina kuivaksi pyyhkeellä ja aseta tasaiseksi nopeaa ja kätevää hoitoa varten. 

Monipuolinen käyttö: Nämä somisteet toimivat tyylikkäinä pannualusina, jotka tarjoavat sekä suojaa että charmia keittiöösi. 

Käsin tehdyt tuotteet ovat uniikkeja, joten pieniä eroavaisuuksia voi olla.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: K0124
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.