Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

Puurasiat
Puurasiat
Puurasiat
Puurasiat
Puurasiat
Uutuus

Puurasiat

25,00 €
sis. 24 % ALV
Käsintehtyjä puurasioita Kuusamosta. Kotimaisesta puusta valmistettu, kestävä ja luonnonläheinen valinta. Tyylikäs liukukansi. Mitat: 14x22x9cm, paino 420g
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Käsintehty Kotimainen Puurasia Kuusamosta 

Anna kodillesi ripaus luonnonkauneutta ja kestävyyttä tämän käsityönä valmistetun puurasian avulla. Jokainen rasia on huolella veistetty kotimaisesta puusta Kuusamon sydämestä, tarjoten kestävän ja luonnonläheisen säilytysratkaisun. 

Kestävä ja Tyylikäs Suunnittelu 

Puurasian tyylikäs liukukansi sulkee sen helposti ja pitää sisällön turvassa. Mittasuhteiltaan 14x22x9cm, tämä rasia sopii täydellisesti monenlaiseen säilytykseen kotona tai toimistossa. Olipa kyseessä sitten korut, avaimet tai muut pienet esineet, tämä rasia tarjoaa niille arvoisensa säilytyspaikan. 

Kotimainen Laatu 

Arvostatko kotimaista käsityötä? Tämä puurasia edustaa Suomen puumestareiden taituruutta ja rakkaudella tehtyä työtä. Voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen, joka tekee siitä pitkäikäisen kumppanin arkeesi. 

Ympäristöystävällinen Valinta 

Valitsemalla tämän kotimaisen puurasian tuet paitsi kotimaista käsityötä myös ympäristöä. Puu on uusiutuva luonnonvara, ja tämä rasia on valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan.

 Lisää luonnonläheisyyttä kotiisi ja valitse tämä kaunis ja käytännöllinen puurasia Kuusamosta!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.