Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Puinen jakkara
Uutuus

Puinen jakkara

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kuusamolaiset lypsyjakkarat, kevyet ja kotimaisesta puusta tehty. Monikäyttöiset, tuo rustiikkista tunnelmaa kotiisi!
Saatavuus 5 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Perinteinen Suomalainen Käsityö – Kevyet ja Monikäyttöiset Lypsyjakkarat Kuusamosta 

Tutustu suomalaiseen käsityöperinteeseen näiden ainutlaatuisten lypsyjakkaroiden avulla. Jokainen jakkara on valmistettu huolella Kuusamossa käyttäen kotimaista puuta. Kevytrakenteisina (noin 1,7 kg) ne tarjoavat monipuolisen käyttökokemuksen kodissasi.

 Rustiikkista Tunnelmaa Kotiisi 

Anna kodillesi lisäksi ripaus perinteistä ja rustiikkista tunnelmaa näiden lypsyjakkarien avulla. Niiden epätäydellinen muotoilu ja käsityön jälki tuovat ainutlaatuista charmia ja luonnetta tilaan. Käytä niitä istuimina, pikkupöytinä tai koristeina – mahdollisuudet ovat rajattomat. 

 Kotimainen Laatu ja Kestävyys 

Jokainen lypsyjakkara on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla, edustaen suomalaista käsityöosaamista parhaimmillaan. Valmistettu kestävästä kotimaisesta puusta, voit luottaa näiden jakkarien laatuun ja kestävyyteen vuosiksi eteenpäin. 

Muuttuvat Mitat, Sama Laatu 

Vaikka mitat (korkeus 20-23 cm, pituus 36-40 cm, leveys 20-23 cm) voivat hieman vaihdella käsityön luonteen vuoksi, voit olla varma jokaisen lypsyjakkaran ainutlaatuisuudesta ja laadusta.

 Lisää suomalaista perinnettä ja käytännöllisyyttä kotiisi tänään hankkimalla nämä kauniit ja monikäyttöiset lypsyjakkarat Kuusamosta!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.