Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

Puinen kuksakoru
Puinen kuksakoru
Puinen kuksakoru

Puinen kuksakoru

19,00 €
sis. 24 % ALV
Koe suomalainen käsityö ja luonnonkauneus näissä ainutlaatuisissa kuksakoruissa! Käsintehty kotimaisesta puusta. Tuo suomalaista tunnelmaa arkeesi!
Saatavuus 6 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Näiden upeiden korujen takana on paikallinen käsityöntekijä, joka on taitavasti työstänyt ne kotimaisesta puusta. Jokainen koru on käsintehty ja uniikki, tuoden mukanaan ripauksen suomalaista luonnonkauneutta ja perinteitä.

Kuksakorut ovat pienikokoisia ja kevyitä, painaen vain 5 grammaa. Niiden mitat ovat 2,5 cm korkeus ja halkaisija, tehden niistä täydellisen kantaa mukana joka tilanteessa. Korujen mukana tuleva nauha on 64 cm pitkä.

Kuksakorut on kaiverrettu huolella, ja niissä komeilee kaunis "Kuusamo"-teksti, tuohtaen mieleen suomalaisen luonnon ja kulttuurin rikkauden. Tämä tekee koruista paitsi kauniita myös ainutlaatuisia ja merkityksellisiä.

Olipa kyseessä lahja läheiselle tai itselleen, nämä kuksakorut ovat varma valinta tuomaan ripauksen suomalaista tunnelmaa ja käsityön kauneutta arkeesi jolla annat korujen kertoa tarinaa suomalaisesta luonnosta ja perinteistä!

Kuksien sävy vaihtelee kappaleittain.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.