Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ostoskorin summan ylittäessä 100€ saat tilauksesi toimituskuluitta, valitessasi toimitustavaksi noutopisteestä haettavan lähetyksen.

Jenilai korvakorut
Uutuus

Jenilai korvakorut

17,70 €
sis. 24 % ALV
Uniikkeja koruja polyreemimassasta ja kirurginteräksestä. Nikkelitön. Käsityönä valmistettu, tyylikäs lisä kokoelmaasi. Herkkäihoisille sopiva.
Saatavuus 2 kpl

Jenilai, kuusamolainen koruntekijä, luo ainutlaatuisia koruja sivutoimisena intohimoisena taiteilijana. Hänen käsintehtyjen korujensa joukosta löytyvät lähes poikkeuksetta uniikit parit, jotka henkivät taiteellisuutta ja yksilöllisyyttä.

Korujen päämateriaalina käytetään polyreemimassaa yhdessä kirurginteräksen ja osittain hartsin kanssa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä takaa keveyden ja kestävyyden.

Meille on tärkeää, että korut eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan tuntuvat mukavilta käytössä. Siksi korujen metalliosat ovat nikkelittömiä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan myös herkkäihoisille.

Rohkeaa ilmettä tai hienostunutta eleganssia – valitse meidän käsintehdyt korvakorumme. Jokainen korupari on tarkasti suunniteltu ja valmistettu rakkaudella, mikä tekee niistä erinomaisen lisän mihin tahansa korukokoelmaan.

Tuotteemme kertovat tarinaa käsityötaidosta, intohimosta ja yksilöllisyydestä. Huomioithan, että tuotteet sisältävät pieniä osia ja siksi eivät sovellu lapsille.


MITAT: halkaisija: n. 1,5 cm, paino: 5g

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.