Kodin tekstiilit

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme kodin tekstiileitä! Tarjoamme laadukkaita ja uniikkeja tuotteita, jotka on valmistettu monipuolisesti eri tekniikoilla, kuten ompelukoneella, huovuttamalla, virkkaamalla ja neulomalla.

Käyttäessämme pääasiassa kierrätysmateriaaleja, kuten jämäkankaita ja kangastilkkuja, jokainen tuotteemme on uniikki ja omalla tavallaan ainutlaatuinen. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi pannunalusista patalappuihin sekä tiskirätteihin. Lisäksi tarjoamme käytännöllisiä kasseja, jotka soveltuvat täydellisesti esimerkiksi ostoskasseiksi.

Erilaiset valmistustekniikat takaavat tuotteidemme monipuolisuuden ja laadun. Oli kyseessä sitten huolellisesti ommeltu, huovutettu, virkattu tai neulottu tekstiili, jokainen tuote on kestävä ja laadukas, tuoden kotiisi sekä käytännöllisyyttä että persoonallista tyyliä.

Selaa valikoimaamme ja löydä täydelliset tekstiilit kotiisi – teet samalla ympäristöystävällisen valinnan suosimalla kierrätysmateriaaleja ja monipuolisia valmistustekniikoita!


10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1
Ota yhteyttä

Oli mielessäsi sitten kysymys tai palaute, ole rohkeasti yhteydessä. Vastailemme mahdollisimman nopeasti.

Voit myös tiedustella tilaustöistä tästä.